Lode Smeets - Boreas Trombone-mondstuk

mei 23, 2017

Wanneer de Boreas Raak eerst mijn koteletten aan, het eerste dat ik merkte, was het mooie soepele gevoel dat het gaf. Na het spelen van een paar noten voelde het zich steeds meer en meer contorteerbaar. In mijn Neverhinge Search for The Perfect Ambouchure heb ik zelf enkele punten die erg belangrijk zijn. De Boreas geeft me het grote en brede geluid in het midden- en onderste register en het briljante geluid in het hoge register, wat vind ik het belangrijkste als belangrijkste trombone. Het geeft me de mogelijkheid om te onderscheiden in articulatie en dynamiek.

Het mondstuk past perfect bij mijn Hans Kromat-trombone.

Erg blij met mijn aankoop!

Lode Smeets
Principal Trombone South English Philharmonic
Professor of Trombone aan de Luca School of Arts / Conservatory of Leuven

 Lode Smeets Boreas Trombone Mondstuk
Ook in Testimonials

Gelukkige klant

augustus 22, 2018

Toen je mondstuk arriveerde, was het een epiphany. Het stuk is geweldig, levert geweldige kern en projectie, en het doet het moeiteloos

Lees verder

LEAD, and we are not talking high notes. This heavy metal will rock your body in bad ways!
Leiden, en we praten geen hoge tonen. Dit zware metal zal je lichaam op slechte manieren rocken!

juni 04, 2018

  • Er is geen bekend niveau van blootstelling aan leiding die als veilig wordt beschouwd.

Lees verder

Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mouthpiece
Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mondstuk

juli 07, 2017

Justin Croeshore
Als kunstenaar die in een grote verscheidenheid aan stijlen en instellingen uitvoert, is het hebben van de juiste apparatuur voor de baan bij de hand altijd buitengewoon belangrijk voor mij geweest. Met ongelooflijke ontwerpen van ivan giddings 'heb ik eindelijk een lijn van mondstukken gevonden die aan mijn behoeften voldoen - of ik tenor of bastrombone speelt, als solist, in een orkest, kamergroep, commerciële groep of in de studio, deze mondstukken zijn Voor het verschaffen van de flexibiliteit die mijn carrière eist, zonder compromis in alle ...

Lees verder