Brandon Jones - USAF-band

februari 06, 2017

Ik ben dol op het gevoel van roestvrij staal op de karbonades en Ivan's stukken zijn van topkwaliteit door en door. Hij maakte precies wat ik hem vroeg om te doen, en het stelt me ​​toe om te bereiken wat ik nodig heb op mijn hoorn. Roestvrij is de weg van de toekomst voor mondstukken!

Ik wilde een tijdje een roestvrijstalen mondstuk gebruiken, want het voelt gewoon geweldig op de karbonades en je weet dat het voor altijd hetzelfde zal zijn. Ik hou van hoe ze het geluid echt focussen en de duidelijkheid "HD" geven aan de fronten van notities en de toonkwaliteit in het algemeen. Ivan maakte me een stuk dat echt fit precies waar ik naar op zoek was, en het heeft mijn algehele speelervaring erg verbeterd!

 

Brandon Jones

Euphonium, de USAF-band
Ook in Testimonials

Gelukkige klant

augustus 22, 2018

Toen je mondstuk arriveerde, was het een epiphany. Het stuk is geweldig, levert geweldige kern en projectie, en het doet het moeiteloos

Lees verder

LEAD, and we are not talking high notes. This heavy metal will rock your body in bad ways!
Leiden, en we praten geen hoge tonen. Dit zware metal zal je lichaam op slechte manieren rocken!

juni 04, 2018

  • Er is geen bekend niveau van blootstelling aan leiding die als veilig wordt beschouwd.

Lees verder

Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mouthpiece
Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mondstuk

juli 07, 2017

Justin Croeshore
Als kunstenaar die in een grote verscheidenheid aan stijlen en instellingen uitvoert, is het hebben van de juiste apparatuur voor de baan bij de hand altijd buitengewoon belangrijk voor mij geweest. Met ongelooflijke ontwerpen van ivan giddings 'heb ik eindelijk een lijn van mondstukken gevonden die aan mijn behoeften voldoen - of ik tenor of bastrombone speelt, als solist, in een orkest, kamergroep, commerciële groep of in de studio, deze mondstukken zijn Voor het verschaffen van de flexibiliteit die mijn carrière eist, zonder compromis in alle ...

Lees verder