Drake Peterson

april 06, 2016

Hallo, mijn naam is Drake Peterson. Ik ben een professionele trompettist gevestigd in Los Angeles. Ik tour helemaal in de VS, speel in festivals, studio's en locaties.

Deze mondstukken veranderden letterlijk mijn leven. Nadat ik heb ontdekt, had ik een allergie na 15 jaar spelen, ik ging over naar plastic om te zien of er iets zou veranderen. Natuurlijk dat het deed. Mijn bereik en uithoudingsvermogen schoten omhoog. Helaas was mijn toon niet zo sterk als eerder omdat plastic niet de juiste boventonen produceert. Een vriend zag wat ik doormaakte en gaf me een G & W-mondstuk om een ​​paar weken uit te proberen. Na 1 dag was ik verliefd. Die dag veranderde mijn trompet. Mijn leven veranderde. Ik was in staat om vooruitgang te boeken op manieren die ik niet mogelijk dacht. Ik ging van een geweldige 3e trompetter, tot een geweldige 2e trompettist.

Shorty Daarna begonnen mijn leidende koteletten zich te ontwikkelen en het 1e trompetboek begon mijn weg te gaan. Ik ben nu een lead-speler in Latijnse groepen, Big Bands, Pop Bands en vele andere ensembles. Wat ik niet wist, is dat toen ik op conventionele mondstukken speelde, mijn lippen na ongeveer 20 minuten zouden opzwellen, en mijn bereik en uithoudingsvermogen zouden uit het raam gaan. Ik bleef constant vastzitten. Mijn advies aan iedereen is dat als u een uithoudingsvermogen hebt, probeer dan een G & W-mondstuk. Ik heb ontdekt dat veel mensen deze allergie hebben voor nikkel en andere veelgebruikte metalen voor messing-instrument mondstukken.

Ik kan de mondstukken van G & W niet meer bedanken voor het veranderen van mijn leven en mijn trompetcarrière het succes maken dat het nu is. Dit jaar zal ik mijn G & W-mondstukken spelen in een van de grootste muziekfestivals ter wereld, Coachella. Ik zal deze voor de rest van mijn leven spelen, en ik zal dit product aan iedereen en iedereen aanraden tot de dag dat ik sterf. Dank u!!!!
Ook in Testimonials

Gelukkige klant

augustus 22, 2018

Toen je mondstuk arriveerde, was het een epiphany. Het stuk is geweldig, levert geweldige kern en projectie, en het doet het moeiteloos

Lees verder

LEAD, and we are not talking high notes. This heavy metal will rock your body in bad ways!
Leiden, en we praten geen hoge tonen. Dit zware metal zal je lichaam op slechte manieren rocken!

juni 04, 2018

  • Er is geen bekend niveau van blootstelling aan leiding die als veilig wordt beschouwd.

Lees verder

Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mouthpiece
Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mondstuk

juli 07, 2017

Justin Croeshore
Als kunstenaar die in een grote verscheidenheid aan stijlen en instellingen uitvoert, is het hebben van de juiste apparatuur voor de baan bij de hand altijd buitengewoon belangrijk voor mij geweest. Met ongelooflijke ontwerpen van ivan giddings 'heb ik eindelijk een lijn van mondstukken gevonden die aan mijn behoeften voldoen - of ik tenor of bastrombone speelt, als solist, in een orkest, kamergroep, commerciële groep of in de studio, deze mondstukken zijn Voor het verschaffen van de flexibiliteit die mijn carrière eist, zonder compromis in alle ...

Lees verder