Alex Meixner

april 06, 2016

Ik ben geen grote uitrusting, als het gaat om hoorns en mondstukken, maar ik kan echt zeggen dat die veranderd is met mondstukken de eerste keer dat ik een giddings en Webster-mondstuk had. Op zowel trompet als trombone-stukken - deze voelen zich gewoon goed. Ik voel me comfortabeler op hen - wat is buitengewoon belangrijk, vooral omdat ik geen lange warmingen op weggigs krijg - en dat ik de hoorns koude mid-show op te halen. Elke keer als ik een ander mondstuk gebruik, maakt het me het vakmanschap en het gevoel van mijn duizelige en Webster-- of op trompet, kleptrombone, bariton hoorn of zelfs de hoseaktelefoon !!

Alex Meixner
Ook in Testimonials

Gelukkige klant

augustus 22, 2018

Toen je mondstuk arriveerde, was het een epiphany. Het stuk is geweldig, levert geweldige kern en projectie, en het doet het moeiteloos

Lees verder

LEAD, and we are not talking high notes. This heavy metal will rock your body in bad ways!
Leiden, en we praten geen hoge tonen. Dit zware metal zal je lichaam op slechte manieren rocken!

juni 04, 2018

  • Er is geen bekend niveau van blootstelling aan leiding die als veilig wordt beschouwd.

Lees verder

Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mouthpiece
Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mondstuk

juli 07, 2017

Justin Croeshore
Als kunstenaar die in een grote verscheidenheid aan stijlen en instellingen uitvoert, is het hebben van de juiste apparatuur voor de baan bij de hand altijd buitengewoon belangrijk voor mij geweest. Met ongelooflijke ontwerpen van ivan giddings 'heb ik eindelijk een lijn van mondstukken gevonden die aan mijn behoeften voldoen - of ik tenor of bastrombone speelt, als solist, in een orkest, kamergroep, commerciële groep of in de studio, deze mondstukken zijn Voor het verschaffen van de flexibiliteit die mijn carrière eist, zonder compromis in alle ...

Lees verder