Clint 'Pops' McLaughlin

april 06, 2016

Ik heb eeuwig geweten dat messing mondstukken veel energieverlies hebben. Daarom wilde ik stalen mondstukken uitproberen. Ik heb een volledige set van de David Hickman-lijn van mondstukken. Ik speelde ze een tijdje en ik hield van de rand. Het is zo comfortabel om te spelen. Ik ben dol op de toename van het dynamische bereik aan beide uiteinden. Ze hebben een aantal mooie softs.

Het probleem was dat ik 35 jaar 22 kelen heb gespeeld en deze waren niet zo groot. Ik heb een e-mail gestuurd om te vragen of ze de keel zouden vergroten (ik wilde niet rommelen met stalen mondstukken.) Ze zeiden ze terug en ze zouden de kelen op de dag dat ze ze hebben vergroten. Ik vroeg toen hoeveel geld om te sturen met de set van 4. Ik werd verteld om 20 te sturen en ze zouden een hamburger en bier op me hebben. (Ivan Giddings was erg leuk om dit voor mij te doen.)

Ik ben niet vaak onder de indruk van een bedrijf. Ik ben onder de indruk van de klantenservice en de voortreffelijkheid van vakmanschap die ik heb gezien bij de GW-mondstukken.

Trouwens Ik hou van de manier waarop mijn Hickman stukken spelen. Geef staal een kans. Ze spelen heel goed.

Clint 'Pops' McLaughlin
Ook in Testimonials

Gelukkige klant

augustus 22, 2018

Toen je mondstuk arriveerde, was het een epiphany. Het stuk is geweldig, levert geweldige kern en projectie, en het doet het moeiteloos

Lees verder

LEAD, and we are not talking high notes. This heavy metal will rock your body in bad ways!
Leiden, en we praten geen hoge tonen. Dit zware metal zal je lichaam op slechte manieren rocken!

juni 04, 2018

  • Er is geen bekend niveau van blootstelling aan leiding die als veilig wordt beschouwd.

Lees verder

Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mouthpiece
Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mondstuk

juli 07, 2017

Justin Croeshore
Als kunstenaar die in een grote verscheidenheid aan stijlen en instellingen uitvoert, is het hebben van de juiste apparatuur voor de baan bij de hand altijd buitengewoon belangrijk voor mij geweest. Met ongelooflijke ontwerpen van ivan giddings 'heb ik eindelijk een lijn van mondstukken gevonden die aan mijn behoeften voldoen - of ik tenor of bastrombone speelt, als solist, in een orkest, kamergroep, commerciële groep of in de studio, deze mondstukken zijn Voor het verschaffen van de flexibiliteit die mijn carrière eist, zonder compromis in alle ...

Lees verder