Sam Pilafian

april 06, 2016

Excuseer me terwijl ik uitstraal! .... (60's term voor grote opwinding!) .... Ik kan niet geloven dat dit mondstuk eindelijk is gemaakt !! Een mondstuk dat heel zelfs in reactie en articulatie in heel dynamiek en registers is ... een mondstuk met een systeem om u in hallen te laten bellen tijdens Soundchecks! Geen angst voor tuba duidelijkheid in grote kerk akoestiek!

Geen afkeer van de dode opname-studio's of dead Halls! Ik heb nu drie manieren om mijn geluid te veranderen zonder mijn mondstuk te veranderen!

Mijn hele carrière is één nachtkasten met één repetitie om erachter te komen dat een hal ... The Giddings and WebsterBoston messing tuba mondstuk heeft dit in een paar minuten voor mij opgelost door het systeem van het gewichtsmouw te gebruiken!

Sam Pilafian
Ook in Testimonials

Gelukkige klant

augustus 22, 2018

Toen je mondstuk arriveerde, was het een epiphany. Het stuk is geweldig, levert geweldige kern en projectie, en het doet het moeiteloos

Lees verder

LEAD, and we are not talking high notes. This heavy metal will rock your body in bad ways!
Leiden, en we praten geen hoge tonen. Dit zware metal zal je lichaam op slechte manieren rocken!

juni 04, 2018

  • Er is geen bekend niveau van blootstelling aan leiding die als veilig wordt beschouwd.

Lees verder

Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mouthpiece
Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mondstuk

juli 07, 2017

Justin Croeshore
Als kunstenaar die in een grote verscheidenheid aan stijlen en instellingen uitvoert, is het hebben van de juiste apparatuur voor de baan bij de hand altijd buitengewoon belangrijk voor mij geweest. Met ongelooflijke ontwerpen van ivan giddings 'heb ik eindelijk een lijn van mondstukken gevonden die aan mijn behoeften voldoen - of ik tenor of bastrombone speelt, als solist, in een orkest, kamergroep, commerciële groep of in de studio, deze mondstukken zijn Voor het verschaffen van de flexibiliteit die mijn carrière eist, zonder compromis in alle ...

Lees verder