Nate kimball

april 06, 2016

"Ik heb ongeveer zes jaar geleden de overstap gemaakt naar Giddings & Webster-mondstukken. Ik heb eerlijk gezegd nooit meer terug gekeken op mijn beslissing - G & W-mondstukken zijn comfortabel om op, veelzijdig en natuurlijk rond het hele bereik van de hoorn te spelen. Het chirurgische roestvrij staal dat G & W gebruikt in hun mondstukken, geeft me een gevoel van vertrouwdheid, reactie en resonantie die ik nog nooit met zilveren of vergulde mondstukken heb gevoeld. Van beginners tot professionals, ik beveel de mondstukken van G & W ten zeerste aan alle niveaus van spelers die hun speelervaring willen verbeteren. "

Nate kimball
Ook in Testimonials

Gelukkige klant

augustus 22, 2018

Toen je mondstuk arriveerde, was het een epiphany. Het stuk is geweldig, levert geweldige kern en projectie, en het doet het moeiteloos

Lees verder

LEAD, and we are not talking high notes. This heavy metal will rock your body in bad ways!
Leiden, en we praten geen hoge tonen. Dit zware metal zal je lichaam op slechte manieren rocken!

juni 04, 2018

  • Er is geen bekend niveau van blootstelling aan leiding die als veilig wordt beschouwd.

Lees verder

Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mouthpiece
Justin Croushore - TZ-103 Trombone Mondstuk

juli 07, 2017

Justin Croeshore
Als kunstenaar die in een grote verscheidenheid aan stijlen en instellingen uitvoert, is het hebben van de juiste apparatuur voor de baan bij de hand altijd buitengewoon belangrijk voor mij geweest. Met ongelooflijke ontwerpen van ivan giddings 'heb ik eindelijk een lijn van mondstukken gevonden die aan mijn behoeften voldoen - of ik tenor of bastrombone speelt, als solist, in een orkest, kamergroep, commerciële groep of in de studio, deze mondstukken zijn Voor het verschaffen van de flexibiliteit die mijn carrière eist, zonder compromis in alle ...

Lees verder